Χωριάτικο λουκάνικο με πιπεριές και φέτα
Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και προσθέτουμε τα λουκάνικα και τις πιπεριές να τηγανιστούν.
Λίγο πριν να είναι έτοιμα τα λουκάνικα προσθέτουμε και το κρεμμυδάκι.
Κόβουμε την φέτα σε κύβους και όταν είναι έτοιμα τα λουκάνικα προσθέτουμε από πάνω την φέτα ρίχνουμε πιπεράκι και λίγη ρίγανη και περιμένουμε λίγο ίσα να μαλακώσει η φέτα , όχι να λιώσει εντελώς.
Σερβίρουμε ζεστό, ρίχνουμε και λεμονάκι αν θέλουμε, κάνουμε και βούτες με ψημένο ψωμάκι και απαραίτητα συνοδεία κρασιού.
Υλικά:
10 χωριάτικα λουκάνικα Μυτιλήνης κομμένα στα τρία
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κίτρινη κομμένη σε κύβους
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
1/2 κούπα φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
100 γρ τυρί φέτα σε κύβους
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγη ρίγανη
Λίγο πιπέρι