Η εταιρεία

Η εταιρεία Παπασημάκης Νικόλαος & Σία Ο.Ε σας καλωσορίζει πλέον και στον διαδικτυακό τόπο προσφέροντας αυτό που χρόνια ξέρει να κάνει. Εμπορία, επεξεργασία & τυποποίηση κρέατος στην άριστη ποιότητα που χρόνια τώρα προσφέρει στους καταναλωτές.

Η οικογένειά μας βρίσκεται στον χώρο του κρέατος από το 1956 δημιουργώντας το πρώτο κρεοπωλείο για την ευρύτερη περιοχή στα ορεινά χωρία της Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στην Κόνισκα.

Στην συνέχεια το κρεοπωλείο μεταφέρθηκε σε κοντινή περιοχή στο χωριό του Αγίου Ιωάννη εξελίσσοντας την επιχείρηση σε χασαποταβέρνα για πολλές δεκαετίες. Μετά από πολλά χρόνια η χασαποταβέρνα επεκτάθηκε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας δημιουργώντας μία ολοκαίνουρια επιχείρηση Εμπορίας επεξεργασίας & τυποποίησης κρέατος τελευταίων προδιαγραφών όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα.

Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε από τον Γεώργιο Παπασημάκη, έναν άνθρωπο έντιμο με πολύ μεράκι όπου λάτρευε αυτό που έκανε, γνωστός σε πολλούς και ως Κουτσουμανής.

Επειτα η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού Νικόλαου Παπασημάκη όπου με την βοήθεια της γυναίκας του δημιούργησαν την υπερσύγχρονη αυτή μονάδα τελευταίων προδιαγραφών διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις λειτουργίας.

Στο σύντομο μέλλον την επιχείρηση θα αναλάβουν οι υιοι του Νικόλαου Παπασημάκη, Γεώργιος και Παναγιώτης με πλήρη γνώση και κατάρτιση στον χώρο, καθώς σύντομα θα γίνουν πτυχιούχοι  σπουδαστές του τμήματος τεχνολογίας  τροφίμων και  διοίκησης επιχειρήσεων αντίστοιχα, θέτοντας έτσι υψηλούς στόχους για το μέλλον και την εξέλιξη της εταιρείας.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στον χώρο του κρέατος σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε και να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις και τα ποιοτικά κρέατα που διαθέτουμε.

Επικοινωνία

ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Θέρμο Αιτ/νίας | ΤΚ 30008
Τηλ : 2644022100 | Κιν : 6944650535 FAX:2644022700
E-mail: npapasimakis@gmail.com


Υπεύθυνος Πωλήσεων
Παπασημάκης Παναγιώτης
Διοίκηση Επιχειρήσεων
Κιν: 6947570930
E-mail: panagiotis.papasimakis@gmail.com


Υπεύθυνος Παραγωγής
Παπασημάκης Γεώργιος
Τεχνολόγος Τροφίμων
Κιν: 6947570900
E-mail: giorgos.papasimakis@gmail.com

Συνταγές Μαγειρικής

Πιστοποιήσεις